Szárított vargányagomba 25 gr

1.850Ft

Leírás

Szárított vargánya gomba  25 gr

Gombaszakértő által vizsgált

Származási hely: Magyarország

A kép csak illusztráció a termék szárított gomba

Felhasználási javaslat: A szárított gombákat először lemossuk bő vízzel edényben. Szűrő segítségével a mosóvízből áztatóba helyezzük. Az áztatás ideje a szívós gombáknál hosszabb, (pl.: rókagomba, trombitagomba) kb. 1-3 óra, más gombáknál 20-30 perc. Az áztatóvízből kiemelt gombát megfelelő méretűre aprítjuk, utána kezdődhet a főzés. Lehetőség szerint minél rövidebb ideig főzzük gombáinkat. Az esetek többségében elég 20-30 perc. A szívós gombák sem puhulnak meg hosszabb főzés után. Javasoljuk, hogy a rágósabb gombafajokat aprítva vagy por formájában használjuk fel.

Pörköltek, fasírtok, levesek ízesítéséhez kiválóan alkalmas.

A szárított gombák nyers fogyasztását nem javasoljuk!

Tartósítószert nem tartalmaz!

Tárolás : száraz, hűvös helyen

 

 

További információk

Tömeg 0,050 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szárított vargányagomba 25 gr” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük